Kuuul!

Hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej!
VAD KUL DET VAR ATT RIDA! <3 min häst hette Bobby tror jag det var, min lärare sa inte vad han hette, men jag hörde honom säga Bobby. Han var envis haha, han ville hela tiden göra som han själv ville och läraren sa att han inte fick gå till några hästhoppsgrejer för han visste att han kunde få av dom som satt på hans rygg genom att göra så dom fasnade i den, smart häst ;) men min lärare sa att om jag lär mig rida bra på den hästen kommer jag lära mig att rida bra i Sverige, hehe :D men jaaa...glaad är jag för han sa att jag var väldigt bra på att rida för den första lektionen! GLAAAD


Kram på er



Amanda

Rida

Hej,
vet ni vaad jag hade sju besökare igår,när jag skrev ett inlägg om Wasabinötter?! haha men det är inte så mycket för er som läser kanske men för mig är det så det blev jag glad för, tacktack<3

Men nu måste jag gå till Ridningen, första lektionen, wohooo! hoppas det går bra

Kram på er


Amanda

mmm

Hej, ville bara fråga en sak
 vem mer än jag gillar Wasabinötter?


kram på er



Amanda

oj oj

Hej,
har inte bloggat i veckan, hehe. Men har haft ganska mycket skola... idag var Ella här hemma en kort stund men sen behövde hon gå så jag gick ut med Snöpäls.

Vet ni vad? jag ska börja på ridning! haha, hoppas det blir kul och går bra, för när jag red på Faymes häst vågade jag inte rida fort, haha <3 men nu är det små ponnysar typ 1.30 höga på manken, och kanske lika höga som mig med huvudet. Men det ska bli kul.

Kram på er

 finfin

så ser inte dom hästarna ut, dom är mindre och bruna. bild från google




Amanda

Trööööötttt

Hej,
äntligen hemma, det känns bra, fast inte med skolan, det känns som om jag har missat myyycckkkkettt vilket jag har tror jag...hehe aja det är bara att ta igen.

Flygresan gick bra, fast jag sov inte så mycket jag såg på Young Victoria och Avatar, Avatar såg jag till och med två gånger för att jag hade sååå kuuul ;)

Men haha, juste, jag satt i min stol på frukost,då kom gubben framför och skulle sätta sig ned, han tog handen i sätet, men han hade stolen nerfälld så hela hans arm åkte igenom springan och han ramlade, sen snabbt satte han sig upp och såg generad ut jag tyckte lite synd om honom...men sen märkte jag också att han hade tröjan bak och fram..hmm.. :)

Ni kanske inte fattade men jag behövde bara skriva det för det såg så himla kul ut.

Men ja ja nu är jag hemma iallafall, och jag känner mig sååå fresh, ska duscha senare ikväll hade jag tänkt mig.

 såhär trött är jag just nu ;)

 man måste ju ha en lite finare bild också :)


Kram på er

 

 

Amanda


Tillbaka

Hej,
är tillbaka från Tallinn, vi åkte med båt över dit. Tallinn var en jäääätteeehäftig stad, massa massa gamla byggnader.

förresten någon som vill göra nåt idaaag?


nu ska jag se på top model


Kram på er


Amanda


nej nej nej

Hej,
just nu är jag riktigt ledsen, mamma och jag skulle ju vart i Tanzania nu,men istället är jag fast i Stockholm 1vecka till. Och mamma och jag måste nu istället vänta med att åka till Tanzania...kul....

Nej nu ska jag chatta med mamma


Kram på er

Hej då


Amanda

Men åhhhh

Hej,
idag ska jag träffa Tilde och Rebecca, ska bli kul :)
Igår var jag med Rebecca,erica och Ebba, Vi satt typ på zinken och pratade :)
om det stämmer så står det nu på nyheterna att det kommer ett nytt askmoln så vi kanske inte kan åka imorrn! alltså aaaah jag bliiiir ledseen! :(
Men jag får väl hoppas :)

Nu ska jag fortsätta att se på Top model

Kram på er


Amanda

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Hej
Vårat flyg till Bangkok idag är inställt! NEJ! åh vad ledsen jag bliiir. Kan inte det där molnet bara försvinna! AAH! :'(

Men jag hoppas det iallafall är borta på Måndag.


Nu ska jag äta frukost

Kram på er


Amanda

Signe ikväll!

 Jag och signe

Kram på er

 

Amanda


vulkan! :(

Hej
Ni har väl läst om vulkan utbrottet på island som gör att det blir nåt askmoln över europa, det molnet kanske gör så att pappa och jag inte kommer iväg i tid till Bangkok, och ifall vi inte gör det så kommer inte mamma och jag iväg till Tanzania i tid :'(   Men mamma och pappa säger att jag ska se det positiva att jag kan vara med vänner i helgen då ifall flyget blir inställt. vilket det inte ska har jag bestämt!

Nu ska jag dricka färskpressad apelsinjuice som farmor gjort i sin häftiga apelsin press sak, hehe.

Kram på er

 

Amanda


NEJ!

Hej,
såg i tidningen att det ska bli regn imorgon och på Lördag, fast på Lördag ska ju vi endå åka så då gör det inte så mycket... imorgon ska jag och pappa till Signe på middag, det ska bli roligt :) vet inte vad jag ska göra idag, kanske vara med någon kompis eller bara stanna hos farmor. Jag hade bara med mig två par jeans och dom är just nu i tvätten, så jag kan inte gå ut haha, jag har bara shorts, och det skulle bli kallt att gå ut i det.

Kram på er



Amanda


vad ska jag göra idag?

Hej
igår träffade jag Billa, vi tittade på skor till Adam. Sen gick vi och fikade, mina kusiner blev smått hyper efter en chokladtårts bit och en kanelbulle, min yngsta kusin plockar alltid bort mitten på kanelbullen, det är ju mitten som är godast! :)
Sen körde Billa hem mig till Farmor igen. Hos farmor tittade jag på dating in the dark, haha lite konstigt program tycker jag.
Idag vet jag inte vad jag ska göra... Någon kan ringa mig när dom slutar skolan kanske???

Det blir inga bilder här för jag har ingen webcam eller kamera som jag orkar ladda upp bilder från, hehe.


Kram på er



Amanda

Tillbaka

Hej,
Kom precis tillbaka från en rolig dag!
först mötte jag upp Rebecca och vi såg på Farsan, vi va typ 15min sena, fast det gjorde inte så mycket.
Sen efter det gick vi hem till henne och sen träffade vi Tilde och Erica <3 vi gick runt lite i affärer och vi gick in på Mcdonalds, jag tog en Daim Mcflurry! dom är så goda! haha, Mcdonalds påminner mig alltid om före scouterna <3 HAHA!

Men nu ska jag nog äta!


Kram på er


Amanda


Möta Rebecca!

Hej,
Bloggar inte så mycket jag vet.
Ska möta Rebecca senare, vi ska se på bio tror vi :) haha.

Nej nu ska jag fortsätta att prata med henne!

Kram på er



Amanda

Åker om 20 minuter

Hejj Hej,
åker snart till slussen för att möta Signe.


Kram på er



Amanda

Hemma hos Filippa

Hej,
kom fram på Arlanda typ klockan sju något sånt, sen åkte vi taxi till farmor. haha, på flyget så satt jag bredvid ett barn, men barnet sov nästan hela resan! jag sov inte alls så mycket. träffade Signe snabbt med.Men nu är jag hemma hos Filippa, vi tog lite bilder.
Friends

Mer bilder finns på Filippas blogg



Amanda

Åker alldeles snart

Hej,
Jag åker snart, men jag skulle bara säga att det inte är säkert att jag kan blogga imorrn eller i helgen! ni får titta in då och då och se ifall jag uppdaterat!

Kram på er

Amanda


Sverige

Hej,
har vart i skolan idag, det var Pii mai firande, vi skvätte och hällde vatten på varandra :)
Och idag åker vi till Sverige!!! :D kommer fram imorgon.
det ska bli kuuuul

vi ses!




Amanda

färdig!

Hej,
gjorde alldeles nyss klart mitt projekt för humanities som är Mongoliet (säger man så?) det var rättså kul faktiskt, Mongolet låter som ett härligt land :) Vi gjorde också våran sista lektion av Monologs, skönt! nästa är dialoger! det är mycket mycket roligare än Monologs! vad tycker ni? Nej, nu ska jag titta runt på olika bloggar, sen senare gå ut med Snöpäls.

Kram på er!


 färdig!
 mitt vackra namn där till vänster, sen en karta...





Amanda

nämen usch

Hej, gissa vad som nyss hände? jag gick ut för att ta Snöpäls Kong (leksak) och såklart så behövde nån fågel bajsa just där och just när jag gick under! inte så trevligt...
Jag sprang in tvättade med massa vatten, sen tog jag nån sprit på armen, så nu ska det nog vara borta!

Nu ska vi äta!


Ha det bra, hoppas på att ni inte får fågelbajs på er!




Amanda

jag är rik!

 kolla guldmynten! haha det är chokladmynt som jag fick i mit påskägg :)
man ser inte så bra, men jag fick dom här med, det e typ olika färgade snören. Jag fick gott och blandat med :)



Amanda

Chatt

Hej allihop,
chattar med Nora och Amelia...Nora har ett intressant namn på MSN... haha...
Amelia och jag pratar om lite allt möjligt :)
Jag målade naglarna men det blev inget fint tycker jag, och jag vill hitta nagel lacks borttagningen! den gömmer sig för mig! hehe.

Nej nu ska jag fortsätta att chatta vidare

 mina lila naglar



Amanda

bilder

har lagt in bilder längre ner.




kram på er




Amanda

hmm

måste bara visa den här smaken på chips...

 Blueberry & Hazelnut

Finns den smaken i Sverige? den smakar iallafall inte så speciellt gott, den är typ söt...

Amanda


hmm

måste bara visa den här smaken på chips...

 Blueberry & Hazelnut

Finns den smaken i Sverige? den smakar iallafall inte så speciellt gott, den är typ söt...

Amanda


Adventure

Hej!!!
ÄNTLIGEN HEMMA FRÅN PHU KRADUNG!!! ska berätta om vårat adventure ;)
först åkte vi med bilden till Loei och stannade där 1natt, sen på morgonen fortsatte vi till Phu Kradung, en nationalpark, där startade vi klockan kvart över tio, vi började våran klättring uppåt. vägen upp till den första stationen (det var stationer nästan hela vägen upp till toppen) var så jobbig! jättevarmt och högt var det. Väl framme på den första stationen så var vi genomsvettiga och vi satte oss ner och drack vatten och åt nötter, jag fick någon äcklig dricka som gjorde mig piggare, den smakade som svett, alltså salt, inte gott... sen fortsatte vi upp...det tog oss 5timmar att komma till toppen (med pauser och väntan på att regn skulle sluta) berget var 9.2kilometer upp till toppen men det kändes som mycket mer! väl uppe stog det Congratulation to Phu Kradung conqueror, kul :) sen gick vi 3kilometer till vårat hus, sen kvällsmat, och vi såg hjortar och mamma och jag tror vi såg en varg. vi cyklade också till en klippa som hade väldigt fin utsikt och fin solnedgång. dagen efter gick vi samma väg ner och det gjorde SÅ HIMLA ONT I LÅREN att gå ner! men väl nere åt vi och jag köpte en present till Signe ;) hihi. Och sen åkte vi hem.

Nu måste jag äta, köttbullar med potatis från Swedish Pizza house :)


 huset vi bodde i när vi kom upp
blommor

hjort

 kille som bar upp saker för berget.
dricka!
ödla
 uppe!
fin solnedgång.



bilderna blev jättestora, men orkar inte fixa till dom.


Amanda

HejHej

Hej,
skola som vanligt idag. första April!!! det enda vi gjorde var att ställa om klockan, fast våran lärare märkte så det va inte så kul! haha. Vad har ni gjort för något idag? Kommentera ifall ni gjorde nått kul!
Ha en fortsatt bra dag! här är klockan 7:10 på kvällen :)
 hahaa
 inte bästa bilden, men GLAD PÅSK!




Amanda

RSS 2.0