Jag behöver hjälp!

först och främst, vilken av dom här ansiktsformerna har jag?
och vilken stil?
Heidi Klum Hairstyle
Paulina Porizkova Hairstyle
ojoj, här blev det många frisyrer att välja mellan...hehe, men jaa, vad tycker ni? kommentera gärnaa, eller skriv på fb, för jag vill verkligen ändra frisyren, har haft långt rakt tråkigt hår i typ 6år haha :)

Vill ha sommar!!


Haha


Made my day too

Hahahaa

hawt

image

Paradise.


Hahaha

Kan.Inte.Andas. HAHAHA.

constipated

erkänn, ser han inte lite constipaded ut? hahah
image

Brokeback mountain

Såg på Brokeback mountain igår, den var faktiskt bra, men det som gjorde det ännu bättre va att heath ledger o jake gyllenhaal var med...hehe
Ikväll ska jag va med Nora och Signe, ska bli röligttt !!
Jag har precis målat naglarna, men jag stör mig något otroligt på att man alltid misslyckas på högerhanden....aja, det blev okej ändå
Nej, nu ska jag spela lite Yeti sports :)

How to use cars less

Jag o Anna satt och diskuterade hur man kan använda bilar mindre, och vi kom fram till två riktigt bra lösningar tycker jag faktiskt. I sverige kan man rida älgar:
Och i USA feta människor:
Haha vi e så bra alltså! Och ja det e lite elakt att säga så om lite större personer, men kom igen, är vi inte roliga? Dessutom ritar jag otroligt bra!!!!

Whoopty fucking doo

NEJ! det här är inte ok. våran enda halvdag den här veckan där vi slutar 12 var idag, o guess what jag o en annan kompis behövde göra just den här dagen, jo, omprov på orienteringen. Eftersom jag blev stucken av en bålgeting på den riktiga orienteringen behövde jag göra om det. Men seriöst, Whoopty fucking doo liksom. Sen på köpet behövde det såklart börja regna preciiiiis när vi skulle åka iväg för att orientera. aishdakskj! H.A.T.A orientering. Vad ska man ha det till? varför skulle man springa in i en skog helt plötsligt liksom? jaja. Just nu ser jag iallafall inte speciellt vacker ut, typ helvått hår o hela min väska är blöt, så den hänger på tork nu.

:O

haha asså dt här är väldigt sant, det händer alltid så för mig, när man har haft på alla pålägg och precis ska ta en tugga så ser man möglet....

Everybody has gorgeous colored eyes

and im stuck here with brown eyes.

l'automne


DUMBLEDORE!

Man ser ingenting, men jag tror att bilden blir större ifall man klickar på den? eller??

Halebop.Nonstop.

Haha, ja, Halebop reklamerna är sjukt jobbiga, var rätt roliga i början (tycker jag). Men man kan ju faktiskt vinna en mobil och abonnemang för 2år, och 10.000 kr...sååå why not send a picture in , you know what I mean. Inte för att chanserna är stora, men man kan alltid försöööökaaaa.

My awesome flower :)

Ingen edit!
Bilder: Jag

Me, myself and I.

Hade tråkigt , så tog bilder ( typ bara på mig, men jag är ju så snygg) ;) haha , men jag tycker att några av dom blev rättså häftiga..
Imorgon ska jag till katthemmet , sen ska jag träffa Ebba!! Ska bli trevligt.
Kram
Amanda

Ny favvo låt :)

Lyssnade nyss på den här , och tror det kommer bli en favorit, den e härlig tycker jag :)

Där ser man...

http://www.aftonbladet.se/wellness/article13737028.ab
hehehe.... (:

muffiiins!!

Yaay! En av mina fina muffins :)

Fotboll

Gick till Zinken idag på lunchen för att titta när Filippa spelade DM :) fast var där bara några minuter, fick höra sen att dom hade förlorat på straffarna. Bajs. Blev faktiskt lite sur. Men du var bra endååååå filippaaaaaa, nr 8 :)
Just nu håller jag på och gör muffins, dom ser lite...well...speciella ut, hihihihi, hade för mycket i formerna så dom har typ ''växt'' ur formarna.
Snart ska jag göra en shitload of homework, måste plugga SO, göra ett NO labb, Franska och säkert något mer.
Kramkram
Amanda

Skypar med Anna


Höst.

Filippa H.W

Jätttteeefiiiiin bild som kära Filippa tagit :)

At night.


Färgar håret

Spännande...hoppas det blir bra, ska skölja ur det alldeles strax. Visar det sen när jag har tid :)

RSS 2.0