Nämen hej

Vad har jag för kul att berätta...hm.
jo justee, jag hade drama idag och jag hatar. HATAR det, vi hade Improv idag. Jag stog där som en stel pinne och sa inte nånting, och läraren sa: ''Open uuuup, turn to the audience'' fy. Såklart gjorde jag ju inte det, så feg som jag e, haha.
Nej nu ska jag sova..elr nåt, är trööööött.
Kram
Amanda

Clothes







 failad hoppbild, ser ut som voldemort i ansiktet lite? :O



mina färgglada naglar


Kram



Amanda

Tjena

Heej,
jag har inte skrivit på typ 100 år, jag veet. Men jag orkar inte, snart ska jag lägga upp bilder på kläder mamma köpte till mig i sverige!
Kram
Amanda

Green is the new black

fiiin vattenflaska :)


Kram
Amanda

Låt den rätte komma in

Den boken hade jag ett ''speech'' om idag, eller ja en bok recension typ :) det gick bra alla verkade gilla den. eeeh annars har jag inte gjort mycket, har bara vart hemma, gått ut med alice, haft extra matte. Och vet ni på Lördag kommer mamma!!
bild från förra helgen med Amanda <3



Kram
Amanda

Den femte systern

Tjenaa,
för sofia distans måste jag läsa den femte systern..lagom kul. Läste ut den på jul lovet, den var faktiskt rätt okej, rekommenderar den faktiskt. Men det e typ en 40årig kille som skrivit den och han skriver jävlar och såna grejer...hmm. hahaha :)
Nu ska jag sova me frendos
dålig webcam bild
Godnatt!
Kram
Amanda

School

Hej,
jag har bloggat jättedåligt! jag veet. Men har inte haft mycket att skriva, och har inte orkat!
Nu ska jag göra matte
Kram
Amanda

Oceans

jag har vart där indiska oceanen och atlanten möts! coolt va? coolt va? coolt va? hahaha :) imorrn är det Fredag! yes. Kanske blir lite mer bloggning då.
utsikt från fyren vid cape point


där indiska oceanen och atlanten möts


Kraaam
Amanda

Lejon och lite retardation

haha vet ni vad min brorsa sa:
Bror: åååh när vi höll i lejonungen skulle jag hållt upp den och sagt; SIMBA!!
Amanda: AAAHAHAHAH! sant, alla i gruppen skulle tro du va helt retarded..
Bror: mm
Amanda: HA!, skulle det inte vara kul ifall dom andra i gruppen var med på det och guiden var den enda som inte var med på det, och ifall du hållt upp lejonet hade alla i gruppen lagt sig ner och bugat som djuren i Lejonkungen sen skulle jag ha sjungit den där aaaa shibemja a la viii shimaba ( ellr vad i hela dom nu sjunger), HAHAHAHAHA guiden skulle verkligen tro vi va retardeeed då :D
Bror:....hahah mmm..
ja jag berättade ju att när vi var i Sydafrika så höll vi Lejonungar och gick ut med cheetahs, men håll med, vore det inte rättså kul ifall Brorsan hade gjort så? eeh? någon med mig??
Aja lägger in en söt bild på lejonungen:
Kram
Amanda

Cheetah

När jag var i Sydafrika gick jag ut med geparder i koppel ( det var inte geparden på bilden ) och höll små lejonungar, det här är bara en bild av mååånga. Jag kanske laddar upp mer blandade bilder från Sydafrika när jag har tid.
Kram
Amanda

:)

Haha i bilen påväg hem från skolan:
Jag: pappa vem lämnar oss på Svenskan?
Pappa: jag eller Tony
Jag: Men hur ska ni veta vem?
Pappa: jo vi ska ta en fika nu innan
Jag: Hahahaha ni låter som två gamla tanter som ska ta en kopp kaffe.
Jaa hörni det e min humor det :D
Kram
Amanda

Slut

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE......EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..EEE..JJJJJ....and so on. Usch jag skulle kunna springa runt och skrika nej hela dagen! fy, skolan börjar imorgon! I DO NOT WANT TO START AGAIN. Sen på köpet har mamma åkt till Sverige och brorsan åker ikväll, och jag kan ju inte följa med för jag har skola, och vad som är sämst e att brorsan inte kommer komma tillbaka, men mamma kommer tillbaka igen om 2veckor. ja, jag ska nog gå och njuta nu av dom sista timmarna av friheten. haha.
Nej, men så farligt ska det inte bli med skolan, men liksom vem gillar skolan?
Kram
Amanda

Mamma

oj! vad försenad den här bilden är, men iallafall jag ritade en bild till mamma på hennes födelsedag och jag har tänkt visa den länge, och nu kom jag på det så här är den:
Kram
Amanda

Im back!

tjenare
nu är jag tillbaka, bloggar mer senare är tröööött!
Kram
Amanda

RSS 2.0