Funfair

Idag så har jag stått i ett stånd och förökt folk att spela knock em down...i typ 30min, sen spelade jag massa andra spel , jag vann bara godis och chips.... haha vet ni det fanns en sak där lärarna skulle sitta på en trampolin och så skulle man träffa en rund sak och om man träffade så åkte dom ner i vattnet!!! mwahaha!!
sen har jag också vart hemma hos Cheri och nu är jag hemma och lyssnar på musik...
Ha de bra
kram ses
Amanda


friends ( i have to write in english, do not have swedish letters on this computer)

Hello,
today I have been in school and I have been with friends and right now im at Cheris house its so funny!! were watching High School Musical 3.. its an okay movie but not the best. Tomorrow its funfair, and were going to do knock 'em down, it's like the thing when u have cans and your throwing a ball at them... and theres alot of other stuff too!!

ByeBye

see you (L)


LÄXOR

asså jag får tusen läxor jag orkar inte med det!! jag blir så ledsen av det man sitter i skolan hela dagen , sen när man äntligen kommer hem kommer man på att man har typ 3j*vla läxor ( nförlåt att jag svor:P)

jaja annars idag har jag inte gjort nått speciellt , har bara vart hemma hos Ana


aja hejdå
Amanda

NORA JAG VÄNTAR FORTFARANDE PÅ DET SUUUPERLÅNGA BREVET!!   :D

Brevet

Så Nora vart e det dära Suuuperlånga brevet?? jag vääääntaaaaar , haha....
Jag skrattar fortfarande åt ´´ någon IQ befriad människa´´

jaja idag tog jag foton jag ser så konstigt ut antingen så ser jag sur ut eller så hlvler jag eller så ler jag alldeles för mycket! Ska man någon gång bli fin på ett skolfoto??

Hejdå


Amanda

Hej och förlåt

Som ni märkt har jag inte skrivit på ett tag , men det är ju så att min käraste mamma är i Bankok och jag åkte ner till bangkok i fredags och kom hem igår ( söndag) , allting är bra med henne och hon ska bara transplantera skinn och sen kan hon åka hem jihooo! fast det kommer typ att ta 2veckor :(

( mamma fick sy över 100 stygn USCH!!)

jaja hejdå kramisar

sakanar er!

Amanda

Mamma!

Mamma jag tänker på dig varenda sekund!!  min modiga mamma!  som har gjort illa benet så himla mycket och klarat av det så bra. nu är du i Bangkok , och jag saknar dig ;(   hoppas du har det bra!   en stor kram


Amanda

ÄNNU HEMSKARE!!!

Hejejejejhej

Igår (lördag) så va det ju den dära festen ( valentines Dance) jag hade ganska kul ända tills Ana sa att min mamma va på sjukhus i  Udon Thani ( Thailand)  jag blev jätteorolig så jag försökte ringa hela kvällen ( typ) och sen fick jag svar hon hade gått in på ett hotel ( i Laos) och en glasdörr gick sönder så hon fick ett stort djupt sår.... Hon fick åka Ambulans och pappa fick åka bilen... nu hr hon sytt och nu kanske hon också måste till Bangkok , sorgligt.


jaja enough of sad things for today!

Hope your Valentines day was better (maybe found out someone has a cruch on you!?! who knows......hahahaha)


hejdå

Amanda

HEMSKT!!

hej

vet ni vilka hemska drömmar jag drömde inatt??? först drömde jag att jag blev jagad av en haj , sen drömde jag att mina kaniner dog... och efter det drömde jag den hemskaste! jag drömde att Signe dog och jag grät jättemycket ..Jag drömde att du dog av att du ramlede ner för en trappa och spräckte huvudet    : '  (

hur kan man drömma såna konstiga och bara hemska drömmar?!

 jag är mycket glad att dom bara va drömmar!


Amanda

Bilder!

en tröja fråm min shopping runda ... den här tröjan tänker jag ha på Valentines dance ;D


SEAN KINGSTON!

 ett par stora skor jag köpte... näj det är ju en väska!!


Jag måste bara lägga in den här bilden den e så himla kul ( den är från elefanttornet) hahaha, alla är jättetrötta och hungriga och vi hade gått i typ en ochen halv timme!! fast det va kul ,jag skrattade ihjäl mig när jag såg den här bilden...

Brev!!

Yaaay! jag fick två brev !! och gissa från vilka ?! Mig själv , och <3signe<333   TACK så himla mycket sine pigne jag har längtat efter att få ett låååååångt brev : ).

Jag blev jätteglad för brevet , så nu har jag skickat 2 små presenter till dig! haha , jag kan inte hålla mig så jag kommer visa vad det e jag skickat ,.,.... Förlåt signe, men jag kunde inte hålla  mig!!

Här är vad Du kommer få:
hahah! : P

 Det står Sean Kingston , om du undrar .... Och gissa vart jag fick det från?


Och den andra saken säger jag inte  :D

hejsnn

Idah ska jag till Sean Kingston ! woho! annars ska jag inet göra mycket annat idag......jag har typ vart med Kaninerna hela förmiddan. Fast nu ska jag spela mitt PSP...tror jah........ jajaja ha det braigt!



Amanda

hejsan svejsan mejsan lejsan kejsan brejsan.....okeeeeeeeej........

heejejjj

idag har jag vart i stan och shoppaaat! ;:O  och fått masage, masagen här är så sköön!! jag somnade , hehe *pinsamt*..
sen har jag kommit hem vart med kaninerna sne har jag vart framför dataaan och sen har jag chattat och nu skrivcer jag här-

aja nu ska jag sluta babbla och bara säga hejdå!



Amanda

hallu

hejhej . nu sitter jag och ska ha matte i svenska skolan..... :(  tråkigt!
aja efter matte ska jag hem till mina kaninisar.

hejdå

Amanda

nya Kaniner

hej hej

Nu har jag fått nya kaniner , dom här måste ju överleva!! annars blir jag sur på djuraffären. Jag blir såklart oxå ledsen.

Dom nya heter BunBun (brun) och Baby(vit)


hejdå


Amanda

RSS 2.0