tjabaa

Ídag ska jag se Filmen Australia! :D den verkar bra men kanske är den lite för romantisk? Aja jag får se!
Igår såg jag på världens bästa björn dokumentär det handlade typ om en man som bodde i en stuga mitt i skogen och han matade massa björnar  VILDA björnar. ( Det här är på riktigt). Det va jättehäftigt!.....


Idag kom jag å tänka på att jag faktiskt saknar laos lite, det känns konstigy för jag saknar mina kompisar och laos.....men inte skolan!!!




GOTT NYTT ÅR 2009!!!


Kompisar

Jag har typ vart med skitmånga kompisar , det e jättebra för att jag har saknat dom jättemycket.,,,... Men Madde och Anna typ mobbar mig :'(.... Men men ....... aja hejdå God Jul!!

Halloj

heej , jag vill också baka snyft. Jag har det så tråkigt här, det e j u inte direkt Juligt här.. Om jultomten skulle finnas som han inte gör ( förlåt alla småbarn tomten finns) aja då skulle han dö av en värmechock här. Hahaha.... Okej jag vet jag e lite konstig ...men jag vill bara ha snöööööö, snöööö 0ch ennu mer snö! snö är najs like bajs. aja herrå allihopa

MERRY CHRISTMAS and A HAPPY NEW YEAR!
:)snöängel av någon :)

Nu tän´ker jag snart sluta blogga ;(

Asså ingen skriver kommentarer till mig heller ;( då känns det ju som om ingen läser det :( Jag kommer snart göra som signe........  Fast jag skriver ju nu...... aja jag är bara lirte konstig men ajajajaja !hejdå!

Grattis TILDE!

grattis tilde!! 12 år!! YAAAY
läängtar tills jag kommer till sverige! då kan jag äntligen krama dig på riktigt och inte bara med ord!
kram på dig gmn! KRAAAM!

Lucia

när mörker å kyla ligger kringvårt hus då vill vi vänta på julen kring ett levande ljus, låt det brinnaaaaaaaaaaaa låt det brinnaaaaaaaaaaaa ljuset som du tänt, låt det brinnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa låt det brinnaaaaaaaaaaaaaaaa  ljuset i advent.

jaa, det vaa en av låtarna vi sjöng. Igår sjöng vi för våran skola , den internationella.... sen sjöng vi för massa Laotiska människor. Det va hur tråkigt som helst. För att alla ser typ sura ut , då e det inget kul att sjunga :(
mén men...

hejdå


nu är det så NÄRA!!!

asså      FATTA! jag kommer till sverige såå snart! jag är så hinmla glad! asså ni fattar inte. Elr joo kanske, eftersom jag skriver om det hela tiden :P


Aja vi ses snart!!!!!!!!!! keram

Signes hår!

Signe ditt hår e ju jättesnyggt nu" men man vill ju se från alla vinklar..... Fast jag kommer ju endå till sverie snart så jaa....... Men har du färgar det med? :O
Kram på er

Nudles :) och Sushi!

nuudlar asså! sååå gott! mmmmmmmmm
Jag fattar inte men helt plötsligt ääälskar jag nudlar. Särskilt biffsmak...men jag tar aldrig i biff bitara...bara kryddan XD..
Jag bara älsjkar dom jag skulle kunna äta bara nudlar om jag va riktigt hungrig!
Och sushi är värdledns godaste med! Min hushållerska gör världens bästa sushi!! muums!
skepp å håj!  haha :)

Kärlek

asså jag fattar ine hur killar tänker?... Tänker dom bara på utseendet eller?! Jag blir så irriterad på dom. Och dom e värsta fegisaerna dom vågar aldrig fråga på någon dom gillar , för den personen e inte populär.
Någon som håller med?
Och sen så jag vet inte m,en  det känns också som om att alla tjejer bara säger ja till killar elr frågar på dom bara för dom också e populärast å så.
Någon som håller med här också?
´Jag Tänker mycket på sånt, och det gör mig freaking pissed.
Ha det bra hoppas ni tänker på det här, kram.

hejjjjjj

så vad händer hemma i sverige? jag har inte sett elr hört nått på jättelänge...Och så loggar ni ju aldrig in!!
men men...jag kommer ju endå hem snart.
Idag ska jag ut å fotografera i Vientiane så nu får ni  se saker från Laos...hoppas att det funkar.. Jag har ju inte lagt in nånting från laos. elr en elefant bild på mig å en kompis . men det e ju inte det roligaste.,..
jag har inga bilder från sverige helr det suger! för jag ser alla jättefina bilder på signes blogg..och här har jag bara tråkiga från ttyp Malaysia. och på mig. Och på signe..men dom e inte så kuliga.
aja ni får ha det bra
kram

RSS 2.0